Succesvolle Carwash Ondernemer Worden?

In nieuws by Jeroen Visser

Afgelopen maanden hebben diverse potentiële investeerders in de carwash branche mogen helpen met de zoektocht naar een goede en/of betaalbare locatie. Ook anno 2020 zijn er nog verrassend goede plekken in Nederland te vinden, waarbij je soms out-of-the-box moet denken. En daar zijn we goed in!

Hebben we dan de plek gevonden, dan gaan we samen aan de slag met het Business Plan. Veel ondernemers strugglen daar namelijk best wel mee. Het al oude cliché “you never get a second chance for a first impression” gaat absoluut op als je met een potentiële investeerder, familielid of een bank in gesprek gaat. Daar komt onze ruim 20 jaar lange ervaring dus goed van pas! Het raamwerk voor het businessplan hebben we klaar liggen: we personaliseren dit met jouw gegevens, de gevonden locatie, de investeringsbehoefte en een complete doorgerekende verwachting voor de komende 10 jaar. Dit allemaal precies zoals een financierder het graag ziet.

Gewapend met je eigen business plan boek (we drukken het voor je full-colour met harde kaft, zo’n 80 pagina’s) gaan deuren open die anders wellicht wel dicht bleven…

Is het hele voortraject afgerond, dan kunnen we eindelijk echt gaan bouwen: een prachtige duurzame, energie- en waterefficiënte, RVS wasstraat uit de DICO fabriek in Troisdorf/Keulen Duitsland.

Ook geïnteresseerd in ons Carwash traject?

Bel 085-0653 299 of mail info@dicocarwash.nl